Prima pagină >  Oferte servicii :: Viziunea şi misiunea noastră

Viziunea şi misiunea noastră

Consultanţă în management ISO integrat şi proiecte. Furnizor autorizat de servicii de formare profesională.

CRAIOVA, Strada George Enescu, nr.31, bloc C2, sc.1,ap.5, Cod poştal: 200145 tel.: 0351/410.964 fax: 0351/814.065

BancaTransilvania, Ag Craiova,
Cont RO35 BTRL 0170 1202 5569 98xx

e-mail: office@novaconsult.ro  https://www.novaconsult.ro

SERIOZITATE

PROFESIONALISM

și ... CALITATE

Acest motto „concentrează” mult adevăr.
 • Viziunea noastră înclină spre tratarea cu SERIOZITATE, responsabilă, a consultanței în domeniul ISO.

  Constatăm, la audituri, că „se livrează” modele de proceduri care nu au cum să ajute, nu sunt adaptate la specificul firmei, că nu se preiau in documentele sistemului de management propriu ceea este „bună practică” în firmă!

  Moda a fost preluată și de alții, ceva mai perfecţionat, de ex. pentru serviciile farmaceutice și serviciile publice.

 • Viziunea noastră înclină spre PROFESIONALISM, spre „metode adecvate” și acel „just in time”. Ne place să predăm clientului nu numai o mapă de documente și un CD dar să și instruim (formăm) responsabilii de proces din firmă, oamenii de încredere ai administratorului, pentru implementarea efectivă, pentru imbunătățirea continuă.

  Constatăm că se înaintează greu în aplicarea propriilor proceduri. „Controlul neconformităților”, „monitorizarea proceselor” sau a „satisfacției clientului” nu sunt aplicate permanent, ci la ocazii, când vine cineva, din afară.

  Asta ne diferențiază pe noi, cei cu „democrația originală”, de „cei avansați” în domeniu. La noi, dacă știm câteva lucruri sau am realizat ceva, credem că știm și realizăm totul!  Cunoașterea e limitată, prostia este infinită!

 • Misiunea noastră este ghidată de principiile managementului CALITĂȚII. Am considerat o ipocrizie să dăm consultanță în management și să nu menținem certificat ISO 9001 pentru sistemul nostru de management!

  Dar, constatăm în atâtea locuri din țara că este în suferință calitatea și asta din cauza oamenilor, în special a șefilor! ISO 9000 face distincție între calitate „intrinsecă” și „atribuită.” Calitatea de șef este atribuită dar calitățile liderului sunt ceva „intrinsec”, țin de pregătirea profesională a acestuia, de competențe, de cultură. Promovați lideri !

 • Citiți SR ISO 10019:2006, încercați-ne profesionalismul! Dorim să adăugăm valoare proceselor din IMM pe care-l conduceți. Credem cu tărie in „standarde” iar acestea vor fi ridicate tot mai sus, ediție de ediție ISO 9001 și 14001 care vor apărea in trimestrul IV al 2015 !

Sfaturile Nova Consult

 • Firma este un sistem, un „organism viu”.

 • Indiferent ce doriți să intreprindeți (certificări, autorizări, restructurări radicale, etc) incepeți cu un audit de diagnoză.

 • Costurile nete ale acestuia sunt de numai 100 euro / zi, cu o marja de +/-15%, funcție de complexitatea cazului.

 • După primirea raportului de audit de diagnoză veți ști ce aveți de făcut mai departe!

   Este necesar Adobe Acrobat Reader pentru afişare/listare fişiere PDF.